Pinaatti-haaparouskupannukakku
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Pinaatti-haaparouskupannukakku

Haaparousku on yksi yleisimmistä ruokasienistä. Haaparouskut on hyvä kiehauttaa ennen käyttöä, jotta kirpeä maku poistuu. Haaparouskut sopivat hyvin pannukakun täytteeksi. Tästä taikinasta syntyy kuusi pientä pannukakkua tai yksi pellillinen pannaria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pinaatti-haaparouskupannukakku:

2 munaa
5 dl maitoa
2.5 dl vehnäjauhoja
0.5 tl suolaa
2 rkl öljyä tai sulatettua voita

haaparouskutäyte:

0.5 l haaparouskuja
100 g tuoretta pinaattia
1 rkl öljyä
100 g fetajuustoa

Lisäksi:

200 g ranskankermaa
puolikas punasipuli
2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1-2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinaatti-haaparouskupannukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X