Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pinaatti-linssipata

Pinaatti-linssipata on loistavaa arkiruokaa. Maukas kasvisruoka kypsyy nopeasti ja pitää nälän loitolla pitkään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pinaatti-linssipata

  • 3 dl linssiä
  • 5 dl vettä
  • 1 pkt pakastepinaattia tai tuoretta
  • 0.5 tl kurkumaa, paprikaa ja kuminaa
  • 1 tl Pan-suolaa
  • 2 tl öljyä
  • (1 kpl sipuli)
  • 1 tl kanelia
  • 0.5 tl neilikkaa tai kardemummaa

Valmistusohje

Pinaatti-linssipata tehdään näin helposti:

  1. Huuhdo linssit lävikössä. Kuullota sipuli öljyssä.
  2. Lisää vesi ja linssit. Keitä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää hienonnettu pinaatti ja mausta pata. Lisää tarvittaessa vettä. Kuumenna pinaatti-linssipata kiehuvan kuumaksi ja tarjoa keitetyn riisin kanssa. Jos haluat, voit viimeistellä annoksen sitruunamehulla maustetulla luonnonjogurtilla.

Vinkki: Jos haluat linssipadasta ruokaisamman, voit lisätä siihen kuorittuja ja kuutioituja perunoita.

Lue myös: Pavut ja linssit ovat edullista arkiruokaa – näin valmistat ne oikein

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Innostu intialaisesta ruoasta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaatti-linssipata

Sirpa

Taitaa olla pilkku väärässä paikassa virkkeessä: ”Jos haluat voit, viimeistellä annoksen sitruunamehulla maustetulla luonnonjogurtilla.”

Muuten ohje ok, mutta mausteet kyllä laitan jo sipulinkuullotusvaiheessa, niin tulee enemmän makua.

Milla Kukkonen

Hei Sirpa, kiitos viestistäsi! Pilkkuvirhe on nyt korjattu.
Yst. Milla / Kotiliesi

Vastaa käyttäjälle SirpaPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.