Reseptit
alle 30 min
12

Pinaatti-pannarimuffinit

Kanamunista tehdyistä pinaattimuffineista saat helposti erilaisilla täytteillä ja lisukesalaatilla varioimalla herkullisen eväsruoan. Kananmuna on terveellinen, proteiinipitoinen välipala, joka pitää nälän loitolla pitkään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pinaatti-pannarimuffinit

6-8 palaa pakastepinaattia
50 g voita
3 kananmunaa
4 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata pinaatinpalat ja puolet voista mikrossa.

2. Riko kanamunien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon maito. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos muna-maitoseokseen huolella samalla sekoittaen. Lisää sulatettu pinaatti-voiseos.

3. Jaa loppu voi nokareiksi jokaisen muffinipellin koloon ja nosta pelti minuutiksi kuumaan uuniin, jotta rasva hieman sulaa. Jaa taiina koloihin ja paista muffineja 15–18 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 16/18.

Myös nämä maistuvat välipalaksi:

Miniparsakaali-munakasmuffinit

Miniparsakaali-munakasmuffinit 

Italialainen munakas

Italialainen munakas

jauhelihapannukakku

Jauhelihapannukakku

Anna.fi: Mufletit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinaatti-pannarimuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X