Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pinaatti-pannarimuffinit

Kanamunista tehdyistä pinaattimuffineista saat helposti erilaisilla täytteillä ja lisukesalaatilla varioimalla herkullisen eväsruoan. Kananmuna on terveellinen, proteiinipitoinen välipala, joka pitää nälän loitolla pitkään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

Pinaatti-pannarimuffinit

  • 6-8 palaa pakastepinaattia
  • 50 g voita
  • 3 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata pinaatinpalat ja puolet voista mikrossa.

2. Riko kanamunien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon maito. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos muna-maitoseokseen huolella samalla sekoittaen. Lisää sulatettu pinaatti-voiseos.

3. Jaa loppu voi nokareiksi jokaisen muffinipellin koloon ja nosta pelti minuutiksi kuumaan uuniin, jotta rasva hieman sulaa. Jaa taiina koloihin ja paista muffineja 15–18 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 16/18.

Myös nämä maistuvat välipalaksi:

Miniparsakaali-munakasmuffinit

Miniparsakaali-munakasmuffinit 

Italialainen munakas

Italialainen munakas

jauhelihapannukakku

Jauhelihapannukakku

Anna.fi: Mufletit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaatti-pannarimuffinit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.