Reseptit
30-60 min
9

Pinaatti-ricottapannarit

Perinteiset pinaattiletut saavat pientä twistiä ja muhkean maun lisäämällä lettutaikinaan purkillisen ricottajuustoa. Pulleat pinaatti-ricottapannarit maistuvat sellaisenaan tai perinteiseen tapaan puolukkasurvoksen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pinaatti-ricottapannarit:

1 ps (150 g) pakastepinaattia
250 g ricottajuustoa
1.5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0.5 tl soodaa

paistamiseen:

voita/margariinia

pinnalle:

hienonnettua kevätsipulia

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti ja valuta ylimääräinen neste. Sekoita pinaatin kanssa ricotta, maito ja kananmunat. Murskaa valkosipuli ja painele veitsenlappeella tahnaksi. Mausta seos valkosipulitahnalla, suolalla ja pippurilla. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Sekoita taikina huolellisesti.

2. Paista pannukakkuja molemmilta puolilta runsaassa voissa ja ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinaatti-ricottapannarit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X