pinaatti-ricottapannarit
Reseptit
30-60 min
9
Kiitos

Pinaatti-ricottapannarit

Perinteiset pinaattiletut saavat pientä twistiä ja muhkean maun lisäämällä lettutaikinaan purkillisen ricottajuustoa. Pulleat pinaatti-ricottapannarit maistuvat sellaisenaan tai perinteiseen tapaan puolukkasurvoksen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pinaatti-ricottapannarit:

1 ps (150 g) pakastepinaattia
250 g ricottajuustoa
1.5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0.5 tl soodaa

paistamiseen:

voita/margariinia

pinnalle:

hienonnettua kevätsipulia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinaatti-ricottapannarit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X