Reseptit
alle 30 min

Piparjuurisilakat

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Etikkaliemi:

500 g silakkafileitä
5 dl vettä
1 dl etikkaa
1 rkl suolaa

kastike:

2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
1 tl sokeria
0.5 tl suolaa
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl piparjuurta
tilliä tai ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Sekoita etikkaliemen ainekset. Anna silakoiden raakakypsyä liemessä jääkaapissa neljä tuntia.
  2. Valuta kalat liemestä. Halkaise fileet ja poista nahka.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike kalojen joukkoon. Sekoita varovasti ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Piparjuurisilakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X