Reseptit
4
Kiitos

Pippurinen makaronilaatikko

Makaronilaatikko onnistuu myös ilman makaronien keittämistä. Pippurinen juusto tuo arjen vuokaruokaan ihan uuden vivahteen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pippurinen makaronilaatikko:

400 g täysjyvämakaroneja tai ruispastaa
400 g nauhan vähärasvaista jauhelihaa
(1 sipuli)
7 dl kasvis- tai lihalientä
1 (100 g) Valio Viola Mustapekka -juusto

Valmistusohje

1. Valmista kasvis- tai lihaliemi ja sulata juusto siihen. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Voitele laakea uunivuoka ja kaada raa’at makaronit vuokaan. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.

3. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia.

  • Ohje: Pirjo Laaksonen

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pippurinen makaronilaatikko

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X