Reseptit
alle 30 min

Pippuripihvi naudan sisäfileestä

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 naudan sisäfileestä leikattua, noin 2 cm paksua viipaletta
kokonaisia valko- ja mustapippureita
(säilöttyä viherpippuria)
voita tai voimariinia
suolaa

Valmistusohje

  1. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön. Painele viipaleet kämmenellä vähän litteämmiksi. Rouhi tai jauha pippurimyllystä lautaselle yhtä paljon valko- ja mustapippuria. Paina pihvit molemmin puolin pippuriseokseen. Hienon maun antavat säilötyt viherpippurit, jotka voit rouhia haarukalla murskaksi.
  2. Kuumenna paistinpannussa nokare voita tai voimariinia, kunnes se kuohuu ja väri alkaa muuttua vaalean pähkinän ruskeaksi. Paista pihvi molemmin puolin sopivan kypsäksi ja mausta suolalla.

Avainsanat

Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pippuripihvi naudan sisäfileestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X