Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pistaasigremolata

Pistaasigremolata sopii ripoteltavaksi vaikka pastan päälle. Raikkaassa gremolatassa maistuu pistaasi, sitruuna, persilja ja kapris.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pistaasigremolata

  • ¾ dl suolaamattomia pistaasipähkinöitä
  • 1 dl persiljaa
  • 2 rkl sitruuunankuorta
  • 1 rkl kapriksia

Valmistusohje

Pistaasigremolata tehdään helposti näin:

1. Paahda pistaaseja kuivalla pannulla minuutin verran.

2. Hienonna persilja. Pese sitruuna ja raasta hienolla terällä. Huuhtele kaprikset ja hienonna.

3. Yhdistä kaikki pistaasigremolatan ainekset esimerkiksi morttelissa. Tarjoa pistaasigremolata esimerkiksi pekoni-sienipastan kanssa.

Kokeile myös näitä herkullisia reseptejä: Gremolatabroileri Broileri-pistaasisalaatti Pistaasikuorrutettu porsas Ruoka.fi: Gremolata-kuorrutetut sinisimpukat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pistaasigremolata

Sinun täytyy kommentoidaksesi.