Pistaasigremolata
Pistaasigremolata sopii ripoteltavaksi vaikka pastan päälle. Raikkaassa gremolatassa maistuu pistaasi, sitruuna, persilja ja kapris.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Pistaasigremolata
- ¾ dl suolaamattomia pistaasipähkinöitä
- 1 dl persiljaa
- 2 rkl sitruuunankuorta
- 1 rkl kapriksia
Valmistusohje
Pistaasigremolata tehdään helposti näin:
1. Paahda pistaaseja kuivalla pannulla minuutin verran.
2. Hienonna persilja. Pese sitruuna ja raasta hienolla terällä. Huuhtele kaprikset ja hienonna.
3. Yhdistä kaikki pistaasigremolatan ainekset esimerkiksi morttelissa. Tarjoa pistaasigremolata esimerkiksi pekoni-sienipastan kanssa.
Kokeile myös näitä herkullisia reseptejä: Gremolatabroileri Broileri-pistaasisalaatti Pistaasikuorrutettu porsas Ruoka.fi: Gremolata-kuorrutetut sinisimpukat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pistaasigremolata