Reseptit
30-60 min
Kiitos

Pizza piccante

Pizza piccante on täydellinen yhdistelmä tulista chilikastiketta, salamia sekä pikantteja kapriksia ja oliiveja. Mozzarellajuusto sekä pippurinen rucola viimeistelevät kokonaisuuden.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pizza piccante:

1 annos pizzataikinaa

Pizza piccanten täyte:

tomaattikastiketta
1 tl tulista chilikastiketta
8 viipaletta salamia
50 g säilykepaprikaviipaleita
10 vihreää oliivia
2 rkl kapriksia
Mainos

Lopuksi:

mozzarellajuustoa tai raastettua parmesaanijuustoa
rucola-salaattia

Valmistusohje

1. Tee ensin pizzataikina. Kokeile esimerkiksi napolilaista, juureen tehtyä tai nopeaa pizzataikinaa.

2. Painele pizzataikina muotoonsa pellille tai tee pieniä pizzoja.

3. Levitä tomaattikastiketta ja yksi teelusikallinen chili­tahnaa pizzapohjan päälle. Asettele päälle kahdeksan viipaletta salamia, 50 grammaa säilykepaprikaviipaleita, kymmenen vihreää oliivia ja kaksi ruokalusikallista kapriksia.

3. Paista 250 asteessa noin 15 mi­nuuttia. Lisää lopuksi mozzarella- tai parmesaanijuustoa sekä rucolaa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/19.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Perjantaipizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pizza piccante

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X