Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Pollo al limone

Ainekset

Lisää kauppalistalle
kokonainen broileri
sitruuna
valkosipulin kynsiä (tai kokonainen valkosipuli)
mustapippuria

Valmistusohje

  1. Sulata pakastettua broileria vuorokauden ajan jääkaapissa. Pyyhi sulanut ja huuhdeltu lintu talouspaperilla myös sisäpuolelta. Hiero rouhittua mustapippuria pintaan. Leikkaa valkosipuli paksuiksi siivuiksi, joita voi panna linnun sisään tai nahan alle. Pese sitruuna. Työnnä kokonainen tai neljään osaan leikattu sitruuna linnun vatsaonteloon.
  2. Grillaa broileri tai paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Pane lintu aluksi uunivuokaan, jonka pohjalla on hieman vettä selkäpuoli ylöspäin. Selän ruskistuttua, käännä broileri ja anna rintapuolen ruskistua.
  3. Tarjoa broileri höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pollo al limone

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X