Reseptit
alle 30 min
2

Porkkanapestopasta

Porkkanapestopasta on helppo pikaruoka kiireisiin päiviin. Oranssi pestokastike syntyy pastan kiehuessa keitetyistä porkkanoista ja cashewpähkinöistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 200 g spagettia

Porkkanapesto

250 g porkkanaa
1 pieni valkosipulinkynsi
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl parmesaaniraastetta
3 rkl hienonnettua persiljaa
0.5 tl suolaa
4-5 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Porkkanapestopasta

1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä kypsiksi. Valuta. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Jauha ensin pähkinät teholeikkurissa tasaiseksi parmesaaniraasteen ja hienonnetun persiljan kanssa.

2. Lisää porkkanat, valkosipulinkynsi, suola ja muutama ruokalusikallinen öljyä. Aja karkeaksi seokseksi. Notkista pestoa tarvittaessa oliiviöljyllä.

3. Keitä spagetit suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Valuta ja kääntele kuuman pastan joukkoon porkkanapesto. Tarjoile heti.

Kokeile myös muita maukkaita kasvispastoja:
Kasvislasagne
Pinaattipapardelle
Bataatti-rucolapasta
Ruoka.fi: Kasvispasta

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Porkkanapestopasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X