Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Poro-rieskarullat

Rieskarullien välissä on piparjuurituorejuustoa ja kylmäsavuporoa. Ihanat pikkusuolaiset sopivat vaikka juhlien noutopöytään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
26  annosta

Ainekset

Poro-puolukkamuffinit

  • 4 rullarieskaa

TÄYTE

  • 1 pkt (125 g) piparjuurituorejuustoa
  • 1 pkt (150 g) ranskankermaa
  • 100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Poro-rieskarullat valmistuvat näin:

1. Levitä pöydälle tuorekelmua. Aseta päälle kaksi rullarieskaa pituussuunnassa peräkkäin ja hieman lomittain. Levitä päälle puolet piparjuurituorejuustosta.

2. Aseta päälle puolet poroviipaleista. Kuori ja hienonna punasipuli ja ripottele persiljan kanssa pinnalle.

3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. Poista kelmu ja leikkaa poro-puolukkamuffinit suupaloiksi.

Lisää pikkusuolaisia porosta:

porokupposet

Porokupposet

Poroleipäset

Poroleipäset

poropiiraat

Poropiiraat

Ruoka.fi: Poromousse


Kommentoi

Kommentoi juttua: Poro-rieskarullat

Herkkusuu

Hei, ranskankermaa ei mainita ojheessa, sekoitetaanko se tuorejuustoon?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.