Poro-rieskarullat
Rieskarullien välissä on piparjuurituorejuustoa ja kylmäsavuporoa. Ihanat pikkusuolaiset sopivat vaikka juhlien noutopöytään.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 26 annosta
Ainekset
Poro-puolukkamuffinit
- 4 rullarieskaa
TÄYTE
- 1 pkt (125 g) piparjuurituorejuustoa
- 1 pkt (150 g) ranskankermaa
- 100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita
- 1 pieni punasipuli
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
Poro-rieskarullat valmistuvat näin:
1. Levitä pöydälle tuorekelmua. Aseta päälle kaksi rullarieskaa pituussuunnassa peräkkäin ja hieman lomittain. Levitä päälle puolet piparjuurituorejuustosta.
2. Aseta päälle puolet poroviipaleista. Kuori ja hienonna punasipuli ja ripottele persiljan kanssa pinnalle.
3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli. Poista kelmu ja leikkaa poro-puolukkamuffinit suupaloiksi.
Lisää pikkusuolaisia porosta:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Poro-rieskarullat
Hei, ranskankermaa ei mainita ojheessa, sekoitetaanko se tuorejuustoon?