porotartar ruisleivällä
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Porotartar ruisleivällä

Kylmäsavuporosta, etikkapunajuurista ja piparjuurituorejuustosta sekoitettu porotartar herättää alkupalapöydässä ihastuksen huokauksia niin raikkaan täyteläisen makunsa kuin pirteän pinkin ulkonäkönsäkin ansiosta. Kokeile porotartaria myös palttoonnapin tai muun rapean leivän päällä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Porotartar:

100 g kylmäsavuporoa
1/2 punasipuli
1 raastettu etikkapunajuuri
2 rkl tuoretta persiljaa
200 g piparjuurituorejuustoa
1/2 tl mustapippuria
Mainos

Lisäksi:

tummia hapankorppuja tai ruisleipää
tuoretta timjamia
krassia
(puolukoita)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Porotartar ruisleivällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X