Porsaan kylkirulla omena-gorgonzolatäytteellä
Porsaan kylkirulla omena-gorgonzolatäytteellä on helppo, mutta aikaa vievä herkku juhlaan tai viikonloppuun. Upea liemi valmistuu ihan itsestään ja perunat muhivat herkullisiksi siinä samalla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Porsaan kylkirulla omena-gorgonzolatäytteellä
2 kg
luutonta ja nahatonta siankylkeä
2+1 tl
suolaa myllystä
1 tl
mustapippuria myllystä
1
pieni sipuli
2 rkl
voita paistamiseen
1 pieni
hapokas omena
3
salvianoksaa
1
timjaminoksa
150 g
gorgonzolajuustoa
n. 1 1/2 m
paistonarua
1 kg
kiinteitä perunoita (Esim. Siikli)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Porsaan kylkirulla omena-gorgonzolatäytteellä