Reseptit
30-60 min
4

Porsaankyljykset

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 porsaankyljystä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

voita ja rypsiöljyä

Viskiglaseeraus

4 rkl viskiä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl muscovadosokeria
1 rkl dijonsinappia
1 rkl tomaattisosetta
1 rkl worcesterkastiketta
1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Porsaankyljykset ovat miehistä herkkuruokaa. Nopeasti kypsyvät porsaankyljykset saavat makua viskillä maustetusta glaseerauskastikkeesta.

1. Saksi porsaankyljysten rasvareunaan viiltoja, jotta pihvit eivät käpristy paistettaessa. Valmista viskiglaseeraus. Nosta kaikki ainekset pikkukattilaan ja keitä vajaa 5 minuuttia. Nosta jäähtymään.

2. Kuumenna pannulla nokare voita ja öljyä. Kun vaahtoaminen lakkaa, lisää pannulle porsaankyljykset. Paista kaksi kyljystä kerrallaan. Ruskista porsaankyljykset molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

3. Nosta porsaankyljykset uunivuokaan ja jälkikypsennä 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Valele loppuvaiheessa porsaankyljysten pintaan glaseerauskastiketta.

4. Nosta porsaankyljykset uunista ja peitä vuoka foliolla. Anna kyljysten vetäytyä 10-15 minuuttia. Tarjoa porsaankyljykset uunissa paahdettujen bataattiranskalaisten, kurpitsalohkojen tai hasselbackan perunoiden kera.

Kokeile myös muita maukkaita possuruokia:
Porsaanleikkeet
Aasialaiset lihapullat
Possupata kasslerista
Ruoka.fi: Porsaankyljykset

Keskustelu

Kommentoi juttua: Porsaankyljykset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X