Reseptit

Possun lapapaisti

Ainekset

  • 1 kg porsaan lapaa (rasvaista)
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl inkivääriä
  • 3-5 dl vettä
  • pari laakerinlehteä
  • noin 10 maustepippuria

Valmistusohje

Possun lapapaisti

 

  1. Sekoita mausteet ja hiero ne paistin pintaan. Nosta liha savipataan muuhun uunivuokaan kaada pohjalle vesi. Lisää joukkoon kokonaiset mausteet ja sipulilohkot. Peitä astia kannella tai foliolla.
  2. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 3-4 tuntia. Tarjoa kukka- tai parsakaalin tai kukkakaalisoseen kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Possun lapapaisti

make

kuulostaa kypsältä .

Sinun täytyy kommentoidaksesi.