Possupihvit sinappikastikkeella
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- 1 rkl voita ja öljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
sinappikastike:
- 2 dl vettä
- 1 lihaliemikuuto (gluteeniton)
- 2 dl ruokakermaa
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 1-2 rkl soijaa
- (1 rkl hienonnettua rakuunaa)
Lisäksi:
- paistettua sipulia
Valmistusohje
1. Nosta kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistoa.
2. Leikkaa kyljyksiin kevyet viillot kalvoreunaan, jotta pihvit eivät kupruile paistettaessa. Nuiji ne kevyesti, varo kuitenkaan rikkomasta luuta. Ruskista pihvit molemmin puolin voi-öljyseoksessa ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta pihvit hetkeksi pannulta syrjään.
3. Kiehauta samalla paistopannulla vesi ja lihaliemikuutio sekä ruokakerma. Sekoita joukkoon sinappi ja soija ja kiehauta kastike.
4. Nosta kyljykset kastikkeen joukkoon ja anna hautua kannen alla miedossa lämmössä 20 minuuttia. Mausta kastike lopuksi halutessasi ripauksella tuoretta rakuunaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Possupihvit sinappikastikkeella