Possurulla
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Possurulla omena-sataytäytteellä

Possurulla omena-sataytäytteellä on ihanan mehukas, aasialaisittain maustettu possuruoka. Pitkään uunissa kypsytetty porsaankylki sopii täydellisesti syyspäivien pyhäruoaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Possurulla omena-sataytäytteellä

noin 2 ½ kg luutonta porsaankylkeä kamaralla
1 rkl suolaa
2 tl korianterinsiemeniä
1 tl kuminansiemeniä
1 tl kokonaisia mustapippureita
0.5 tl chilirouhetta

Täyte

2 kotimaista omenaa
3 salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl muscovadosokeria
1 dl karkeaa maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
2 rkl hienonnettua korianteria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Possurulla omena-sataytäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X