Possutacot
Täytettyä tortillalettua kutsutaan Meksikossa tacoksi. Täytteitä voi varioida mielin määrin maun mukaan. Possutacojen väliin kääräistään mausteisia porsaanfileesuikaleita ja guacamolea.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Tacot:
- 12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa
Possutäyte:
- 400 g porsaanfileesuikaleita
- 1 rkl öljyä
- 1 salottisipuli
- 1 punainen chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl murskattuja juustokuminan siemeniä tai jauhettua
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 rkl vettä
Lisäksi:
- guacamolea
- ½ punainen chili
Kommentoi
Kommentoi juttua: Possutacot