Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Possuvartaat

Possuvartaat tehdään porsaan sisäfileestä. Herkulliset possuvartaat sivellään maustekastikkeella ja grillataan kypsiksi. Aasialaisittain maustettujen vartaiden lisukkeena maistuu riisi tai raikas salaatti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Possuvartaat:

  • 1 porsaan sisäfilee

Mausteliemi:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl muscovadosokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 tl karria
  • ½ sitruunan mehu
  • makeaa chilikastiketta

Valmistusohje

Possuvartaat valmistuvat näin nopeasti ja helposti:

1. Paloittele liha kuutioiksi ja työnnä vartaisiin. Sekoita maustekastike.

2. Grillaa possuvartaita noin 15 minuuttia. Pyöräytä kastikkeessa ja tarjoa possuvartaat aasialaisen fenkoli-kaalisalaatin tai keitetyn riisin kanssa.

Lue myös: Grillivartaat syödään sormin

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Karibialainen jerk-possu


Kommentoi

Kommentoi juttua: Possuvartaat

Jarmo64

Mikä mauste on ”karri”? Lähikaupastani ei moista löytynyt.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.