Possuvartaat
Possuvartaat tehdään porsaan sisäfileestä. Herkulliset possuvartaat sivellään maustekastikkeella ja grillataan kypsiksi. Aasialaisittain maustettujen vartaiden lisukkeena maistuu riisi tai raikas salaatti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Possuvartaat:
- 1 porsaan sisäfilee
Mausteliemi:
- 2 rkl öljyä
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl muscovadosokeria
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 tl karria
- ½ sitruunan mehu
- makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
Possuvartaat valmistuvat näin nopeasti ja helposti:
1. Paloittele liha kuutioiksi ja työnnä vartaisiin. Sekoita maustekastike.
2. Grillaa possuvartaita noin 15 minuuttia. Pyöräytä kastikkeessa ja tarjoa possuvartaat aasialaisen fenkoli-kaalisalaatin tai keitetyn riisin kanssa.
Lue myös: Grillivartaat syödään sormin
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Karibialainen jerk-possu
Kommentoi
Kommentoi juttua: Possuvartaat
Mikä mauste on ”karri”? Lähikaupastani ei moista löytynyt.