Nutella-suklaakeksit

Nutella-suklaakeksit 

60
min
24 annosta
30-60 min
Nutella-suklaakeksit vievät makeanhimon kahvipöydässä.

Ainekset

100 g tummaa suklaata
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
150 g voita tai margariinia
1 1/2 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 kananmuna

Täyte

100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl pähkinä-suklaalevitettä (Nutella)

Valmistusohje

1. Rouhi suklaa ja sulata puolet suklaasta mikrossa. Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Vaahdota rasva ja sokerit ja lisää muna hyvin vatkaten.

2. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja lisää sulatettu sekä loppu rouhittu suklaa. Sekoita tasaiseksi.

3. Pyörittele taikinamassasta ruokalusikallisen kokoisia palloja. Nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Tasoita pintoja hieman kostutetulla sormella.

4. Paista kekesejä uunin keskitasolla 200 asteessa 10–12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. Notkista kulhossa tuorejuusto ja sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite. Täytä keksit kreemillä.

Lisää reseptejä:
Kahden suklaan keksit
Suklaasuukot
Nutella-banaaniboston

Nutella-jäälatte

Ruoka.fi: Nutella-suklaafudget

28.01.2016
Kotiliesi toimitus
Sampo Korhonen/Otavamedia