Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Provencen loppiaispulla (Le Gâteau des Rois de Provence)

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juuri:

1 dl haaleaa vettä
50 g hiivaa
1.8 dl puolikarkeita vehnäjauhoja

Taikina:

6 kananmunaa
3 dl sokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
200 g margariinia
10-11 dl vehnäjauhoja
120 g-200 g kandeerattuja tai muita hienonnettuja, kuivattuja hedelmiä (sukaattia, hedelmäsekoitusta)

pinnalle:

1 keltuainen ja vesitilkka
raesokeria
sokeroituja kirsikoita ja sukaattia

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Provencen loppiaispulla (Le Gâteau des Rois de Provence)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X