Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punainen mehuhyytelö

Punainen mehuhyytelö on helppo ja nopea keittää punaherukka-vadelmamehusta.

Ainekset

  • 7 ½ dl sokeroimatonta punaherukka-vadelmamehua
  • 350 g (3 ½ dl) sokeria
  • 1 pussi sinistä Melatin-säilöntäainetta

Valmistusohje

1. Kuumenna mehu kiehuvaksi. Sekoita kunnes sokeri liukenee ja lisää säilöntäaine. Keitä 1 minuutti.

2. Kuori vaahto pinnalta ja kaada seos puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kiehautetuilla kansilla.

Kokeile myös muita helppoja säilykkeita: Kuulas herukkahyytelö Mustaherukkahillo Kirkas herukkahyytelö Ruoka.fi: Herukka-persikkahillo


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punainen mehuhyytelö

Sinun täytyy kommentoidaksesi.