Reseptit

Punajuurichipsit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 2.5 kg punajuuria tai sinisiä Blue Kongo -perunoita
  • 1 l auringonkukkaöljyä
  • 0.5 l ½ l rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Lisäksi:

  • valkosipulimajoneesia

Valmistusohje

Punajuurichipsit

 

  1. Kuori punajuuret tai perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  2. Uppopaista viipaleet kuumassa öljyssä ja nosta reikäkauhalla talouspaperilla vuoratulle vadille valumaan.
  3. Levitä viipaleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda juuri ennen tarjoilua 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Punajuurichipsit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.