Punajuurichipsit
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2.5 kg punajuuria tai sinisiä Blue Kongo -perunoita
- 1 l auringonkukkaöljyä
- 0.5 l ½ l rypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Lisäksi:
- valkosipulimajoneesia
Valmistusohje
- Kuori punajuuret tai perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Uppopaista viipaleet kuumassa öljyssä ja nosta reikäkauhalla talouspaperilla vuoratulle vadille valumaan.
- Levitä viipaleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda juuri ennen tarjoilua 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Tarjoile lihapullien kanssa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punajuurichipsit