Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Punajuuripaistos

Hunajaiset punajuuret muhivat herkuksi uunissa. Makua punajuuripaistokseen tuovat feta, mustapippuri ja yrtit. Punajuuripaistos maistuu lisukkeena liharuokien kanssa tai sellaisenaan salaatin kaverina.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Punajuuripaistos:

6-8 kpl keskikokoisia, tuoreita punajuuria
2 rkl extra virgin oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 pkt luomufetaa, esim. Fontana
ripaus kuivattua Provencen yrttiseosta
ripaus mustapippuria

Keskustelu

Onkohan öljyn ja hunajan määrässä väärä mittayksikkö? Laitoin enemmän punajuurta ja n puolet reseptin öljystä ja hunajasta ja ihan lilluivat öljyssä! Lieneekö ruokalusikallinen oikea yksikkö?

Hei, nyt on minulla lipsahtanut desit ja lusikalliset sekaisin 🙂 Eli kyllä vaan, ruokalusikka on oikea mittayksikkö. Pahoittelut!

No et sitten korjannut reseptin virheitä…? Tein ohjeen mukaan ja pieleen meni ?. Vasta sitten katsoin kommentteja…

Kannattaa korjata reseptistä virheet.. katotaan saako noita punajuuria enään pelastettua tolta hunajamäärältä -.-

Nyt on virhe viimein korjattu myös reseptiin. Pahoittelut kaikille, joiden punajuuret menivät näpyttelyvirheiden takia pilalle.

Kommentoi juttua: Punajuuripaistos

Vastaa käyttäjälle Jaana Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X