Punajuuripihvit
Punajuuripihvit valmistuvat näppärästi etikkapunajuurista. Raastettu peruna tuo näihin kasvispihveihin mehevyyttä ja valkosipuli täyteläistä makua. Nauti punajuuripihvit keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Voit sujauttaa punajuuripihvit myös hampurilaissämpylän väliin.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
Punajuuripihvit
- 4 etikkapunajuurta
- 3 perunaa
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 muna
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 tl yrttisuolaa
- ½ tl oreganoa
Valmistusohje
Punajuuripihvit etikkapunajuurista valmistuvat näin:
1.Tee juureksista ja sipuleista hienoa raastetta. Sekoita niiden joukkoon muna, jauhot ja mausteet.
2. Kypsennä taikinasta ohukaispannussa punajuuripihvejä. Tee se hitaasti, jotta raaka peruna kypsyy.
3. Valmista piparjuurikastike sekoittamalla valmiiseen valkokastikkeeseen piparjuuritahnaa putkilosta.
Vinkki: Tarjoile punajuuripihvit keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Punajuuripihvit voi sujauttaa myös hampurilaissämpylöiden väliin vaikkapa pikkelöityjen kurkkujen tai tsatsikin kanssa.
Lue myös Anna.fi: Punajuuri yllättää monikäyttöisyydellään
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punajuuripihvit