Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit

Suppilovahveroista, punakaalista ja perunoista valmistetut pihvit maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa hampurilaisten välissä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit

  • 300 g jauhoista perunaa
  • 300 g punakaalia
  • 250 g suppilovahveroita
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rs (200 g) valkosipulituorejuustoa
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit tehdään helposti näin:

1. Pese ja keitä perunat kuorineen kypsiksi. Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä.

2. Puhdista sienet, pilko pieniksi ja paista kuivalla pannulla niin, että suurin osa nesteistä haihtuu. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli sekä nokare voita. Jatka paistamista, kunnes seos saa hieman väriä. Nosta syrjään ja lisää joukkoon suola ja kaaliraaste.

3. Kuori lämpimät perunat ja raasta karkeaksi. Sekoita perunaraasteen joukkoon tuorejuusto, sieni-kaaliseos ja kananmuna huolella sekoittaen.

4. Muotoile massasta pieniä pihvejä. Paista pihvit ohukaispannulla voissa kauniin ruskeiksi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 17/17.

Mehevät kasvispihvit pyöräytät myös näillä ohjeilla:

Kasvispihvit_ja_kvinoaa

Kasvishalloumipihvit ja porkkana-kvinoasalaatti

Maa-artisokkapihvit

Maa-artisokkapihvit

kasvispihvit uunissa

Kasvispihvit uunissa

Ruoka.fi: Sienipihvit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.