Suppilovahveroista, punakaalista ja perunoista valmistetut pihvit maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa hampurilaisten välissä.
Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4 annosta
Gluteeniton
Kasvis
Ainekset
Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit
300 g
jauhoista perunaa
300 g
punakaalia
250 g
suppilovahveroita
1
sipuli
2 rkl
voita
1 tl
suolaa
1 rs (200 g)
valkosipulituorejuustoa
1
kananmuna
Valmistusohje
Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit tehdään helposti näin:
1. Pese ja keitä perunat kuorineen kypsiksi. Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä.
2. Puhdista sienet, pilko pieniksi ja paista kuivalla pannulla niin, että suurin osa nesteistä haihtuu. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli sekä nokare voita. Jatka paistamista, kunnes seos saa hieman väriä. Nosta syrjään ja lisää joukkoon suola ja kaaliraaste.
3. Kuori lämpimät perunat ja raasta karkeaksi. Sekoita perunaraasteen joukkoon tuorejuusto, sieni-kaaliseos ja kananmuna huolella sekoittaen.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit