Suppilovahveroista, punakaalista ja perunoista valmistetut pihvit maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa hampurilaisten välissä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit
300 gjauhoista perunaa
300 gpunakaalia
250 gsuppilovahveroita
1 sipuli
2 rklvoita
1 tlsuolaa
1 rs (200 g)valkosipulituorejuustoa
1 kananmuna
Mainos
Valmistusohje
Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit tehdään helposti näin:
1. Pese ja keitä perunat kuorineen kypsiksi. Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä.
2. Puhdista sienet, pilko pieniksi ja paista kuivalla pannulla niin, että suurin osa nesteistä haihtuu. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli sekä nokare voita. Jatka paistamista, kunnes seos saa hieman väriä. Nosta syrjään ja lisää joukkoon suola ja kaaliraaste.
3. Kuori lämpimät perunat ja raasta karkeaksi. Sekoita perunaraasteen joukkoon tuorejuusto, sieni-kaaliseos ja kananmuna huolella sekoittaen.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Punakaali-suppilovahvero-perunapihvit