Reseptit

Punasipulisiirappi

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 iso punasipuli tai 2 pienempää
  • 0.5 dl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl tummaa siirappia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1.5 dl kidesokeria tai luomuruokosokeria
  • 1.5 dl vettä

Valmistusohje

Punasipulisiirappi

1. Silppua tai viipaloi sipuli. Mittaa etikka kattilaan. Lisää joukkoon sipuli ja muut ainekset. Keitä, kunnes neste muuttuu siirapiksi ja sipuleista tulee kiiltäviä.

2. Jäähdytä ja tölkitä. Sopii hyvin riistan tai paistettujen silakoiden kanssa.

Ohjeen lähetti lukijamme Anne Pullainen Oulusta.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punasipulisiirappi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.