Punasipulisiirappi
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 iso punasipuli tai 2 pienempää
- 0.5 dl valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 rkl tummaa siirappia
- 1 rkl soijakastiketta
- 1.5 dl kidesokeria tai luomuruokosokeria
- 1.5 dl vettä
Valmistusohje
1. Silppua tai viipaloi sipuli. Mittaa etikka kattilaan. Lisää joukkoon sipuli ja muut ainekset. Keitä, kunnes neste muuttuu siirapiksi ja sipuleista tulee kiiltäviä.
2. Jäähdytä ja tölkitä. Sopii hyvin riistan tai paistettujen silakoiden kanssa.
Ohjeen lähetti lukijamme Anne Pullainen Oulusta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punasipulisiirappi