Punaviinihyytelö

Punaviinihyytelö 

60
min
30-60 min
Punaviinihyytelö ja balsamicorypäleet ovat paras pari juustoille. Anna vaikka lahjaksi!

Ainekset

5 dl punaviiniä
2 ½ dl vettä
4 dl sokeria
1 ps sinistä Melatin-hyytelöimisainetta

Valmistusohje

1. Mittaa punaviini ja vesi kattilaan ja kiehauta liemi.

2. Lisää ensin sokeri ja sen jälkeen hyytelöimisaine samalla sekoittaen. Keitä minuutti pussin ohjeen mukaan. Poista reikäkauhalla vaahto pinnalta.

3. Kaada kuuma liemi huolella pestyihin kuumiin lasipurkkeihin. Sulje heti kansilla ja anna jäähtyä. Säilytä kylmässä. Tarjoa punaviinihyytelö balsamicorypäleiden, juustojen ja leivän kanssa.

Lisää reseptejä:

Valkosipuli-taatelichutney
Karpalo-hasselpähkinähilloke
Ruoka.fi: Punajuuri-punaviinihilloke

30.12.2015
Kotiliesi toimitus
Pekka Holmström/Otavamedia