Balsamicorypäleet
Balsamicorypäleet sopivat seuraksi paahdetulle leivälle. Lisää vielä juustoviipale ja nokare punaviinihyytelöä ja nauti!
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 dl halkaistuja, tummia viinirypäleitä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl ruokokidesokeria
- ripaus sormisuolaa
Valmistusohje
Nosta kaikki ainekset kuumalle paistinpannulle ja kääntele hetki tai kunnes viinirypäleet luovuttavat hieman nestettä. Nauti balsamicolla aateloitujen rypäleiden kanssa leipää, juustoja ja punaviinihyytelöä.
Lisää reseptejä:
Siirappirypäleet Hedelmiä viinisiirapissa Ruoka.fi: Waldorfin salaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Balsamicorypäleet