Punaviinisilli
Punaviinisilli sopii joulun kalapöytään. Punasipulinen, glöginmakuinen punaviinisiirappi sopii sillin kaveriksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Punaviinisilli
- 4 kpl matjessillifileetä
Punaviinisiirappi
- 2-3 kpl punasipulia
- 1 dl glögitiivistettä
- 1 dl punaviiniä
- 1 dl sokeria
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- rouhittua mustapippuria
- 2 tl soijakastiketta
Valmistusohje
Punaviinisilli valmistuu näin helposti:
1. Mittaa pieniksi kuutioiksi silputut punasipulit ja muut siirapin ainekset laakeaan kattilaan ja keitä noin 15 minuttia, kunnes seos sakenee. Anna jäähtyä.
2. Leikkaa sillifileet pieniksi paloiksi ja tarjoa punaviinisilli jouluaterian alkupalana punaviinisiirapissa.
Katso myös: Joulukalat – parhaat ohjeet joulun kalapöytään
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Glögisilli
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punaviinisilli