Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Puolukka-appelsiinimarmeladi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl puolukoita
2 dl hillo-marmeladisokeria
puolikkaan appelsiinin kuori suikaloituna
1 dl appelsiinimehua

Valmistusohje

1. Pane kaikki raaka-aineet kattilaan ja sekoita hyvin. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti.

2. Siirrä kattila syrjään ja anna seoksen jäähtyä. Sekoittele marmeladia silloin tällöin. Kun marjat pysyvät seoksessa tasaisesti eivätkä nouse pintaan, voit siirtää marmeladin puolen litran vetoiseen, kylmällä vedellä huuhdeltuun kulhoon. Suojaa puolukka-appelsiinimarmeladi kelmulla ja nosta kylmään.

Vinkki: Jos haluat puolukkamarmeladin säilyvän pitkään, voit lisätä siihen säilöntäainetta (esim. Melatin) pakkauksen ohjeen mukaisen määrän.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Puolukka-appelsiinimarmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X