puolukkacurd ja skonssit
Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Puolukkacurd ja skonssit

Klassinen englantilainen iltapäiväteen kanssa tarjottava skonssi on uskomattoman nopea valmistaa. Tarjoile ne puolukkacurdin ja kermavaahdon kanssa. Myös hieman hapan smetana toimii loistavasti lisukkeena. Tee puolukkacurd tarjouilua edeltävänä päivänä, jotta se ehtii jähmettyä viileässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Puolukkacurd

3 dl (200 g) (pakaste)puolukoita
75 g voita
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1/2 tl kardemummaa

Buttermilk biscuits eli piimäleivät

4 dl erikoisvehnäjauhoja
2 dl sämpyläjauhoja
2 rkl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1/2 tl suolaa
100 g kylmää voita
2 1/2 dl piimää
1 kananmuna

Lopuksi:

3 rkl voita
2 tl sokeria

Tarjolle

smetanaa tai vatkattua kermaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Puolukkacurd ja skonssit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X