Puolukkacurd ja skonssit
Klassinen englantilainen iltapäiväteen kanssa tarjottava skonssi on uskomattoman nopea valmistaa. Tarjoile ne puolukkacurdin ja kermavaahdon kanssa. Myös hieman hapan smetana toimii loistavasti lisukkeena. Tee puolukkacurd tarjouilua edeltävänä päivänä, jotta se ehtii jähmettyä viileässä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Puolukkacurd
3 dl (200 g)
(pakaste)puolukoita
75 g
voita
3
kananmunaa
1 dl
sokeria
1/2 tl
kardemummaa
Buttermilk biscuits eli piimäleivät
4 dl
erikoisvehnäjauhoja
2 dl
sämpyläjauhoja
2 rkl
sokeria
1 rkl
leivinjauhetta
1/2 tl
soodaa
1/2 tl
suolaa
100 g
kylmää voita
2 1/2 dl
piimää
1
kananmuna
Lopuksi:
3 rkl
voita
2 tl
sokeria
Tarjolle
smetanaa tai vatkattua kermaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Puolukkacurd ja skonssit