Puolukkapore
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 4 l puolukoita
- 2.5 l vettä
- ½ tl viini- tai sitruunahappoa
- 500 g sokeria / mehulitra
Valmistusohje
- Survo marjat. Lisää vesi ja vesitilkkaseen sekoitettu viinihappo.
- Peitä astia ja jätä se pariksi päiväksi viileään paikkaan, jääkaappiin tai kellariin.
- Vuoraa siivilä kaksinkertaisella sideharsolla. Siivilöi mehu.
- Mittaa mehu ja lisää sokeri. Sekoita, kunnes sokeri liukenee mehuun.
- Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Sulje hyvin ja säilytä viileässä. Tarjoa janojuomana vedellä, kivennäisvedellä tai sitruunavirvoitusjuomalla laimennettuna.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Puolukkapore