Puolukkarahka
Puolukkarahka on pirteä ja raikas päätös aterialle. Se valmistuu myös helposti kiireessäkin ja sopii arkeen ja juhlaan. Käytä puolukkarahkaan tuoreita tai pakastettuja puolukoita.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Puolukkarahka
- 3 dl tuoreita tai pakastepuolukoita
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 250 g maitorahkaa
- 2 ½ dl kuohukermaa
Koristelu
- 2 rkl puolukoita
Valmistusohje
Puolukkarahka valmistuu näin helposti:
- Murskaa puolukat ja lisää sokerit.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Sekoita puolukat ja rahka keskenään. Lisää kermavaahto rahkaseoksen joukkoon.
- Tarkista maku. Jos puolukkarahka on liian hapanta, lisää joukkoon sokeria.
- Annostele puolukkarahka tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Lue myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen, mousseen – nappaa herkulliset ohjeet!
Lue myös Anna.fi: Rahka-talkkunaherkku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Puolukkarahka