
Quesadillat
Täytä Quesadillat vaikkapa kanalla, kasviksilla tai kinkulla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Quesadillat:
- 4 valmista tortillalettua
- 2 dl mozzarellajuustoraastetta
- tuoretta basilikaa
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Quesadillat tehdään helposti näin:
1. Ripottele kahden letun päälle juustoraastetta ja basilikan lehtiä. Paina toinen lettu toisen päälle.
2. Paista öljytyllä pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.
3. Leikkaa lettu neljään tai kuuten osaan ja tarjoa paahdetun tomaattikeiton kanssa.
Vinkki: Lettujen väliin sopii myös kinkku, kypsä kana, tomaatti, paprika ja korianteri.
Lisää reseptejä:
Jalopeno-juustoruudut Juusto-yrttisolmut Ruoka.fi: Quesadillat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Quesadillat