Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Quesadillat

Täytä Quesadillat vaikkapa kanalla, kasviksilla tai kinkulla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 valmista tortillalettua
2 dl mozzarellajuustoraastetta
tuoretta basilikaa
öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Ripottele kahden letun päälle juustoraastetta ja basilikan lehtiä. Paina toinen lettu toisen päälle.

2. Paista öljytyllä pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.

3. Leikkaa lettu neljään tai kuuten osaan ja tarjoa paahdetun tomaattikeiton kanssa.

Vinkki: Lettujen väliin sopii myös kinkku, kypsä kana, tomaatti, paprika ja korianteri.

Lisää reseptejä: 

Jalopeno-juustoruudut
Juusto-yrttisolmut
Ruoka.fi: Quesadillat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Quesadillat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X