Reseptit
alle 30 min
4
Mainos

Quesiladakset á la Appenzeller

Meksikolaisien quesiladaksien herkullisuuden salaisuus on juusto. Johan ruoan nimikin on johdettu espanjankielisestä sanasta queso eli juusto. Tähän ruokaan on käytetty voimakkaanmakuista, sveitsiläistä Appenzeller-juustoa

Ainekset

Lisää kauppalistalle
8 mediumkokoista vehnätortillaa
4-6 rkl savunmakuista BBQ-kastiketta tai tomaattialsaa
200 g almista nyhtöpossua tai savukinkkusuikaleita
3/4 dl säilöttyjä jalapeno-viipaleita
1 dl silputtua korianteria
200 g Appenzeller Mild Spicy tai Appenzeller Extra Spicy-juustoa raasteena

PAISTAMISEEN

2-4 rkl öljyä

Valmistusohje

  1. Levitä reilusti BBQ-kastiketta tai salsaa neljälle vehnätortillalle. Pane jokaiselle tortillalle nyhtöpossua tai kinkkusuikaleita, silputtua korianteria, viipaloitua jalapenoa ja Appenzeller-raastetta. Nosta toinen tortilla täytteen päälle.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa.
  3. Paista täytettyä tortillaa noin 1 minuutti, kunnes alapuoli on kullanruskea ja rapea. Käännä tortillan toinen puoli päälle varovasti lastan avulla, ja paina reunat yhteen niin, että tortilla menee kiinni. Paista vielä muutama minuutti niin, että leipä on rapea ja kullanruskea.
  4. Jaa tortilla kahteen tai neljään osaan ja tarjoa heti.

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.