Reseptit
alle 30 min
6

Raakamakkarapyttis

Raakamakkarapyttis on helppo ja maukas ruoka, joka valmistuu vaikka grillillä. Maukkaat makkarat saavat kaverikseen uusia perunoita, sokeriherneen palkoja sekä uutta sipulia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raakamakkarapyttis:

400 g erilaisia raakamakkaroita
500 g keitettyjä uusia perunoita
2 uutta sipulia varsineen
200 g sokeriherneen palkoja
1½ rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Nosta ensin raakamakkarat kypsymään miedolle lämmölle grillin lämpöön. Grillaa makkaroita välillä käännellen noin 20 minuuttia.
2. Pilko keitetyt ja jäähtyneet perunat. Pilko sipulit varsineen ja halkaise sokeriherneen palot. Paista aineksia pannulla öljyssä hiljalleen, kunhan seos saa hieman väriä. Mausta pyttis ja tarjoile grillattujen raakamakkaroiden kanssa.

Vinkki: Makkarat on helppo käännellä kerralla, kun ne asetetaan rullaksi ja pistellään liotetuilla grillitikuilla kiinni.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raakamakkarapyttis

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X