Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rahkaletut

Rahkaletut ovat pulleita ja ihanan kuohkeita. Ne sopivat jälkiruoaksi, mutta maistuvat myös aamupalalla marjojen ja vaahterasiirapin kera.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Rahkaletut

  • 250 g maitorahkaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl suolaa

Paistamiseen

  • 2 rkl voita tai rypsiöljyä

Valmistusohje

Rahkaletut valmistuvat helposti näin:

  1. Sekoita 250 grammaa maitorahkaa, kolme kananmunaa, desilitra vehnäjauhoja, puoli desilitraa sokeria, teelusikallinen vaniljasokeria ja neljäsosa teelusikallinen suolaa kulhossa sekaisin. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. 
  2. Kuumenna lettupannu kuumaksi ja paista voissa paksuja lettuja. Letut palavat melko helposti, joten vähennä lämpöä ensimmäisten lettujen jälkeen.

Vinkki! Tarjoa rahkaletut mansikkahillon kanssa.

rahkaletut

Lue myös Anna.fi: Proteiiniletut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rahkaletut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.