Rahkaletut
Rahkaletut ovat pulleita ja ihanan kuohkeita. Ne sopivat jälkiruoaksi, mutta maistuvat myös aamupalalla marjojen ja vaahterasiirapin kera.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Rahkaletut
- 250 g maitorahkaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ¼ tl suolaa
Paistamiseen
- 2 rkl voita tai rypsiöljyä
Valmistusohje
Rahkaletut valmistuvat helposti näin:
- Sekoita 250 grammaa maitorahkaa, kolme kananmunaa, desilitra vehnäjauhoja, puoli desilitraa sokeria, teelusikallinen vaniljasokeria ja neljäsosa teelusikallinen suolaa kulhossa sekaisin. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Kuumenna lettupannu kuumaksi ja paista voissa paksuja lettuja. Letut palavat melko helposti, joten vähennä lämpöä ensimmäisten lettujen jälkeen.
Vinkki! Tarjoa rahkaletut mansikkahillon kanssa.
Lue myös Anna.fi: Proteiiniletut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rahkaletut