Reseptit

Rahkamousse

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 kananmunan valkuainen
  • 500 g maitorahkaa
  • 1.5 dl tomusokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 3 rkl sitruunamehua

Lisäksi:

  • 200 g pakastemansikoita
  • 4 kaurakeksiä

Valmistusohje

Rahkamousse

1. Vatkaa valkuainen puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa maitorahka ja mausta tomusokerilla, sitruunankuorella ja -mehulla.

2. Nostele valkuaisvaahto kevyesti rahkan joukkoon. Annostele rahka tarjoilumaljoihin. Pilko puolisulaneet mansikat pieniksi paloiksi ja nostele ne rahkan päälle. Murskaa kaurakeksit ja ripottele annosten päälle.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rahkamousse

koti

Haluaisin tehdä moussen 2hkl käyttämällä 1 prk rahkaa. Munanvalkuainen on hankala jakaa….. Miten toimin?

Ällömakeaa

Valkuainen keventää, pienemmässäkin määrässä ok.
Sokeria sokeria järkyttävä määrä isossakin annoksessa on turhaa.
Hunajaa ja vähemmän!!!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.