Reseptit

Rahkamousse

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 kananmunan valkuainen
  • 500 g maitorahkaa
  • 1.5 dl tomusokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 3 rkl sitruunamehua

Lisäksi:

  • 200 g pakastemansikoita
  • 4 kaurakeksiä

Valmistusohje

Rahkamousse

1. Vatkaa valkuainen puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa maitorahka ja mausta tomusokerilla, sitruunankuorella ja -mehulla.

2. Nostele valkuaisvaahto kevyesti rahkan joukkoon. Annostele rahka tarjoilumaljoihin. Pilko puolisulaneet mansikat pieniksi paloiksi ja nostele ne rahkan päälle. Murskaa kaurakeksit ja ripottele annosten päälle.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rahkamousse

koti

Haluaisin tehdä moussen 2hkl käyttämällä 1 prk rahkaa. Munanvalkuainen on hankala jakaa….. Miten toimin?

Ällömakeaa

Valkuainen keventää, pienemmässäkin määrässä ok.
Sokeria sokeria järkyttävä määrä isossakin annoksessa on turhaa.
Hunajaa ja vähemmän!!!

Vastaa käyttäjälle ÄllömakeaaPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.