Rahkapannukakku ja marjasurvos
Maitorahka tekee pannarista ruokaisamman ja antaa proteiinilisän.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kevyt
Ainekset
Rahkapannukakku
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 6 dl maitoa
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ tl suolaa
- 3 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 50 g sulatettua voita
Lisäksi:
- 200 g kuningatarmarjasekoitusta (pakaste)
- 2-4 rkl hunajaa
- kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rahkapannukakku ja marjasurvos
Miksi taikinaa pitää muka kohottaa, kuten otsakkeen alla olevassa tekstissä kerrotaan? Ei mitään kohottavaa ainesosaa reseptissä. Taikinan seisottaminen eli turvottaminen on aivan eri asia.