Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Raparperi-toscapiirakka

Raparperi-toscapiirakka on unelman pehmeä sisältä ja päältä rapea. Maukas ja rapsakka toscakuorrutus viimeistelee piirakan. 

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperi-toscapiirakka, pohja

150 g sulatettua voita
1 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 kananmunaa
250 g maitorahkaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
300 g pilkottua raparperia 

Raparperi-toscapiirakka, kuorrutus

100 g voita
150 g mantelilastuja
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1/2 dl kermaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperi-toscapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X