
Raparperihillo
Raikas raparperihillo saa ihanan maun kanelitangosta. Tarjoa raparperihillo lettujen, paahtoleivän tai pannukakun kanssa. Se sopii myös muihin makeisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Raparperihillo:
- 1 kg raparperipaloja
- ½ dl vettä
- 500 g hillosokeria
- 1 kanelitanko
Valmistusohje
1. Huuhdo ja paloittele raparperit.
2. Kaada vesi, raparperipalat ja hillosokeri kattilaan. Sekoita höyryävää seosta. Lisää kanelitanko ja kiehauta ainekset.
3.Keitä kevyesti poreillen 10–15 minuuttia, kunnes raparperipalat alkavat hajota. Sekoita raparperihilloa välillä. Kuori vaahto ja poista kanelitanko. Jäähdytä raparperihilloa noin 15 minuuttia.
4.Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje purkit huolellisesti. Säilytä raparperihillo mieluiten viileässä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperihillo
Raparperihilloreseptistä puuttuu veden määrä, vai pitäääkö itse kokeilla sopivaa.
Kesäterveisin
nimimerkki tein jo hyvää mehua
Reseptissä lukee selvästi 1 / 2 dl vettä .
Hei. Tähän määrään tarvitaan vain tilkka vettä.