raparperikeikauskakku ja mantelikerma
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Raparperikeikauskakku ja mantelikerma

Raparperikeikauskakku ja mantelikerma on alkukesän kahvikutsujen vastustamaton herkkupari. Herkullinen keikauskakku syntyy nuorista raparperinvarsista ja mantelikerma saa makua mantelimassasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperikeikauskakku:

3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl sokeria
100 g voita tai margariinia
3 kananmunaa

Täyte

6 raparperinvartta
1 dl sokeria
2 rkl voita tai margariinia

Mantelikerma

2 dl kuohukermaa
25 g mantelimassaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperikeikauskakku ja mantelikerma

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X