raparperikiisseli
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Raparperikiisseli

Nostalginen raparperikiisseli sopii kesäjuhlien jälkiruoaksi, kun tarjoat sen kermavaahtonokareen kanssa. Voit maustaa kermavaahdon vaikkapa vaniljajauheella tai -sokerilla. Jos haluat kiisselistä entistä juhlavamman, tarjoa se kermavaahdolla notkistetun mascarpone-juuston kanssa. Annoksen voi koristella vielä tuoreilla mansikoilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperikiisseli:

250 g (5 dl) paloiteltua raparperia
1 l vettä
1 dl sokeria
4-5 rkl perunatärkkelystä, perunajauhoja
2 dl raparperi- tai mansikkamehua

koristeluun:

1-2 dl kermaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperikiisseli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X