Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Raparperimuffinit

Raparperimuffinien taikinaan lisätään pieninä raparperia kuutioina. Raparperikakkusten pinnan voi peittää kermavaahtopilvellä ja tuoreilla mansikoilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperimuffinit:

5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2.5 dl sokeria
1 rkl kanelisokeria tai kardemummaa
3 munaa
1 dl öljyä tai juoksevaa rasvaa
2 dl kermaviiliä
2.5 dl raparperia pieninä kuutioina
Mainos

pinnalle:

kermavaahtoa ja mansikoita

Valmistusohje

 

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita munat, rasva ja kermaviili sekä raparperikuutiot keskenään.
2. Lisää kosteat aineet kuiviin ja lusikoi seos muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
3. Korista jäähtyneet muffinit kermavaahdolla ja mansikoilla.

Lue myös: Riittoisa raparperi – katso herkulliset ohjeet!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperimuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X