Raparperisima
Raparperisima on raikas jano- ja juhlajuoma. Kauniin raparperisiman voi koristella mansikkaviipaleilla ja mintunlehdillä..
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Raparperisima
1 kg
raparperia
3 dl
fariinisokeria
2 dl
sokeria
4 l
vettä
1/8 tl
tuorehiivaa
Lisäksi
6 tl
sokeria
korkillisia pulloja
Keskustelu
Hieno ohje. Raparperit pian hyvän pituisia, nuoria. Juhannuksena simaa, kun pullotan vanhanaikaisiin porsliinikorkkisiin pulloihin, nyt tuli muillekkin käyttöä! KIITOKSET!
Aineksissa on mainittu ti. Mitä se tarkoittaa?
Hei! Pahoittelen sekaannusta. Ohjeessa oli harmillinen kirjoitusvirhe. Korjasin lyhenteen oikeaan muotoon tl. Tuoretta hiivaa tulee simaan pienen pieni nokare.
Siis raparperejä ei keitetä lainkaan, vain kiehuvaa vettä päälle ja kylmää perään?
Kommentoi juttua: Raparperisima