Reseptit

Raparperisorbetti

Ainekset

  • 1.2 kg tuoretta raparperia
  • 6 dl sokerilientä
  • sitruunan mehua maun mukaan

Valmistusohje

Raparperisorbetti
  • Valmistetaan jäätelökoneella

 

  1. Kuori ja paloittele raparperi. Keitä sokeriliemi. Keitä raparperipaloja mikrossa kunnes ne ovat täysin pehmeitä. Anna jäähtyä.
  2. Soseuta raparperi ja 2/3 sokeriliemestä monitoimikoneessa kunnes seos on täysin sileää. Mausta sose sitruunamehulla jatarvittaessa sokeriliemellä. Valmista sorbetti jäätelökoneella.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparperisorbetti

kotikokki

Nyt muutaman kerran teidän sivuillanne vierailleena, pakko antaa palautetta sivun käytettävyydestä; mainokset häiritsevät todella paljon sivuston selailua, popup -mainoksia aukeaa yksi toisensa jälkeen ja itse asia jää helposti peittoon. Ruokaohjeenne ovat kivoja, mutta tällä mainosten tyrkyttämisellä vaihdan sivustoa aika nopeaan ):

Sinun täytyy kommentoidaksesi.