Upeanvärinen juhlajuoma syntyy nuorista punertavista raparperinvarsista.
Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
2 annosta
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Ainekset
4
punaista raparperinvartta
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vettä
1 dl
limetinmehua
3 rkl
tequilaa
2 ½ rkl
appelsiinilikööriä esim. Cointreau
lisäksi
jääpaloja
koristeluun
1
limetinviipale
hienoa merisuolaa
Valmistusohje
1. Pilko raparperin varret kattilaan. Lisää sokeri ja vesi. Anna kiehua muutama minuutti. Siirrä kattila syrjään ja peitä kannella. Anna liemen jäähtyä huolella. Siirapin voi keittää myös etukäteen, niin itse drinkin valmistaminen ei kestä kauan.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperita-drinkki